Oudercomité

Wat doen we ?

We zijn een groep enthousiaste ouders die ons inzetten voor alle kinderen en alle ouders van de Kreupelschool. Elk jaar verwezenlijken we projecten ter bevordering van een aangename schoolomgeving en organiseren we enkele activiteiten om de unieke band tussen ouders, kinderen en schoolteam verder te versterken. Duid ze alvast aan op uw kalender!

Activiteiten om te noteren:

-          December: Wijnverkoop + kalenderverkoop

-          22 december 2017: Kerstdrink + ophaling bestelde wijnen

-          Maart 2018: Kreupelmove (sneukel aperitieftocht & kinderfuif) (concrete datum volgt)

-          19 mei 2018: eerste communie receptie

-          24 juni 2018: schoolfeest ism het lerarenkorps

-          30 Juni 2018: receptie voor het afscheid van het 2de leerjaar

Enkele projecten van vorig jaar:

-          Investeren in zichtbaarheid: de school in the picture (voorgevel gepimpt–zag je het ook?)

-          Investeren in een veilige en leuke schoolomgeving: aantrekkelijke peuterklas,

aangename tuin

-          Verjaardagstraktaten voorzien

-          Financiële ondersteuning voor schoolreizen, uitstappen en schoolmateriaal

-          ….

Wilt u zich ook graag engageren, een bezorgdheid of idee uiten?

Dan horen we dat graag! Spreek ons aan of steek een briefje in onze brievenbus op de speelplaats. We doen al het mogelijke om uw input op te nemen.

Wil je je graag engageren in het oudercomité? Kom vrijblijvend naar onze eerste vergadering op woensdag 14 september om 20u op school om de sfeer & de werking alvast op te snuiven en daarna te beslissen.

Gedurende het jaar kunnen jullie ons volgen op de facebookgroep ‘Kreupelschool Oudercomité’. Daar kunnen jullie veel info vinden over activiteiten en projecten, maar ook veel mooie foto’s van de kinderen bekijken.